Skip to main content

ΝΔ: Να πάρει θέση ο ΣΥΡΙΖΑ αν είναι υπέρ ή κατά του σταθμού μετρό στα Εξάρχεια

Με αφορμή τα επεισόδια των τελευταίων ημερών, η ΝΔ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση τόσο για το έργο, όσο και για τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή

Ο σταθμός του μετρό στα Εξάρχεια θα διευκολύνει σημαντικά τους κατοίκους, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ν.Δ. που εκδόθηκε με αφορμή τα επεισόδια των τελευταίων ημερών.

Παράλληλα το κόμμα της ΝΔ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση τόσο για το θέμα της κατασκευής του σταθμού, όσο και για τα επεισόδια.

«Καθημερινά βλέπουμε κάποιους να αντιδρούν βίαια, τραμπουκίζοντας ακόμη και τους εργαζομένους στο εργοτάξιο, προκειμένου να μη γίνει σταθμός του μετρό στα Εξάρχεια. Ένα έργο που θα διευκολύνει σημαντικά τους κατοίκους, συναντά τη λυσσαλέα αντίδραση κάποιων οπισθοδρομικών μελών "συλλογικοτήτων" που μιλούν μάλιστα στο όνομα της προόδου», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ και προστίθεται: «ο λαλίστατος κατά τα άλλα ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βρει να πει μια κουβέντα. Είναι υπέρ ή κατά του να δημιουργηθεί σταθμός μετρό στα Εξάρχεια; Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των εργαζόμενων; Αναμένουμε ότι ανάμεσα στις δεκάδες καθημερινές ανακοινώσεις θα βρει το χρόνο να ασχοληθεί και με ένα φλέγον ζήτημα για τους κατοίκους της περιοχής».