Skip to main content

ΝΔ: Ο επίσημος εργολάβος εκτόξευσης λάσπης της κυβέρνησης ξαναχτύπησε

Ό,τι και αν κάνει η παρέα του Μαξίμου θα βουλιάξει στη λάσπη που κατασκευάζει, τόνισε το κόμμα με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento

«Ο επίσημος εργολάβος εκτόξευσης λάσπης της κυβέρνησης κ. Βαξεβάνης, ξαναχτύπησε» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία για δημοσίευμα της εφημερίδας Documento.

«Από το πρώτο φύλλο κυκλοφορίας της νέας εφημερίδας του κ. Καλογρίτσα, επισημάναμε τον πραγματικό σκοπό έκδοσής της που δεν είναι άλλος από την εκτέλεση συμβολαίων σε βάρος των πολιτικών αντιπάλων της απερχόμενης παρέας του Μαξίμου» συνέχισε στον ίδιο τόνο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Σύμφωνα με τη ΝΔ, μετά το φιάσκο του διαγωνισμού παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες και την παροιμιώδη αποτυχία των κ. Τσίπρα και Παππά να αποκτήσουν κανάλι με δάνεια της Τράπεζας Αττικής, ο επίδοξος καναλάρχης των βοσκοτοπίων της Ιθάκης κ. Καλογρίτσας, προκαλεί τους πολίτες με ένα ψευδές και χυδαίο πρωτοσέλιδο, που επιχειρεί να εμπλέξει σε δήθεν τραπεζικό σκάνδαλο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα αγνοώντας ότι η εταιρία "ΚΗΡΥΞ Α.Ε." είναι ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμερη και τα τραπεζικά της δάνεια είναι πλήρως ενήμερα, ρυθμισμένα και εξασφαλισμένα, καθώς υπάρχουν σοβαρές εμπράγματες και προσωπικές εγγυήσεις» επισήμανε το κόμμα συμπληρώνοντας πως ό,τι και αν κάνει η παρέα του Μαξίμου και όποιες βρώμικες μεθόδους και αν χρησιμοποιήσει, θα βουλιάξει στη λάσπη που κατασκευάζει.

«Η αλήθεια πάντα κερδίζει» καταλήγει η ανακοίνωση.