Skip to main content

ΝΔ: Ο Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα

Οι υποσχέσεις για "δίκαιη ανάπτυξη", έμειναν κούφια συνθήματα, καθώς η πολιτική της Κυβέρνησης έκανε τους φτωχούς, φτωχότερους, αναφέρει το κόμμα.

Οι εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 δεν έκλεισαν τον κύκλο των ψεμάτων, αλλά άνοιξαν ένα νέο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως υποστηρίζει, ο κ. Τσίπρας «ματαιοπονεί όταν προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι η πολιτική του άνοδος στηρίχθηκε στο ψέμα και στην εξαπάτηση των πολιτών».

«Το "όχι νέα μέτρα" έγινε η μεγαλύτερη φοροεπιδρομή στην ελληνική ιστορία», τονίζει η Νέα Δημοκρατία και συνεχίζει: 

«Οι υποσχέσεις για "δίκαιη ανάπτυξη", έμειναν κούφια συνθήματα, καθώς η πολιτική της Κυβέρνησης έκανε τους φτωχούς, φτωχότερους. Το παλαιό μεγάλο ψέμα για σκίσιμο των Μνημονίων διαδέχθηκε το νέο για δήθεν έξοδο από αυτά, καθώς η Κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει το τέταρτο Μνημόνιο με σκληρά μέτρα λιτότητας έως το 2022. Ο κ. Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα».

«Οι πολίτες έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους», αναφέρει και καταλήγει:

«ΥΓ: Το ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε, ειδικά σήμερα, να πει ότι "είναι στο νερό και κολυμπάει" δεν ξέρουμε αν είναι προϊόν θράσους ή σύγχυσης... Μπορεί άραγε να κατέβει μια βόλτα στις ακτές του Σαρωνικού να δει τα κατορθώματα της Κυβέρνησής του;».