Skip to main content

ΝΔ: Ο Τσίπρας θα έχει χρόνο να δει τους Θεσσαλονικείς να χαίρονται την πόλη

Η ΝΔ Θεσσαλονίκης σημείωνει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «θα έχει το χρόνο να δει τους Θεσσαλονικείς να χαίρονται τις συγκοινωνίες και την πόλη».

Ανακοίνωση για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Βελλίδειο εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης.

«Και ήρθε ο κος Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, σαν να μην ήταν αυτός που κυβερνούσε μέχρι πρόπερσι μαζί με τους κους Καμμένο, Πολάκη, Καρανίκα, Ζουράρι, και τα άλλα παιδιά… Να μας πει ότι δεν γίνονται αρκετά για τη Θεσσαλονίκη», σημειώνει σχετικά η ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Αναφερόμενη στην άτακα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις «γαλοπούλες που δεν δεν βιάζονται για τα Χριστούγεννα», η τοπική οργάνωση τονίζει ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «θα έχει το χρόνο να δει τους Θεσσαλονικείς να χαίρονται τις συγκοινωνίες και την πόλη. Θα έχει το χρόνο να δει την ανταπόκριση της πόλης στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της καθώς προχωρούν έργα, αναπτύσσονται σχεδιασμοί και βρίσκουν καλές και καλοπληρωμένες δουλειές οι νέοι της πόλης που δεν θα την εγκαταλείπουν ως άνεργοι, αργόσχολοι και απογοητευμένοι όπως επί ημερών του...».


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: