Skip to main content

ΝΔ: «Όχι» στην πρόσκληση ΛΑΟΣ για πρόωρες εκλογές

Αρνητική απάντηση έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, στην πρόσκληση του ΛΑΟΣ για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
«Η ΝΔ ήταν και είναι κόμμα αρχών και αξιών. Δεν μπορούμε να παίζουμε με τους θεσμούς, όπως με ανεύθυνο τρόπο έκανε το ΠΑΣΟΚ. Τέτοια σύνδεση συνιστά παραβίαση του Συντάγματος», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, δηλώνοντας την υποστήριξη του κόμματος στο πρόσωπο του Κάρολου Παπούλια και απαντώντας στη νέα πρόταση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΛΑΟΣ, Κώστα Αϊβαλιώτη, για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες την άνοιξη με αφορμή την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Απαντώντας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής, χαιρέτισε τη διευκρίνιση του εκπροσώπου της ΝΔ, επέκρινε όμως τον κ. Παυλόπουλο για την ανευθυνότητα που απέδωσε στο ΠΑΣΟΚ: «Έπρεπε να αλλάξει πολιτική η χώρα κάτι το οποίο αποδείχθηκε και στις εκλογές».

«Το ροκ θέλει γρήγορους ρυθμούς. Εσείς φαίνεται ότι επιλέγετε το ταγκό που θέλει δύο. Αν θέλετε να χορέψετε κάντε το με το ΠΑΣΟΚ, δεν ξέρω όμως ποιος θα είναι ο παρτενέρ και ποια η παρτενέρ. Εμείς ακούμε ότι με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ένας στους δύο πολίτες λένε τώρα ότι το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται κατώτερο των περιστάσεων. Αν θέλετε να κάνετε χώρο στο ΠΑΣΟΚ, δικό σας θέμα. Εμείς λέμε, όσο ταχύτερα αποδομήσουμε την εικόνα του φαντεζί ΠΑΣΟΚ τόσο καλύτερα. Με το δρόμο που ακολουθήσατε το 1995 με την εκλογή Στεφανόπουλου τού χαρίσατε δέκα χρόνια στην κυβέρνηση. Χαλάλι σας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να του κόψουμε το δρόμο» τόνισε σε παρέμβασή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.