Κυριακή 19 Μαΐου 2019
x

ΝΔ ΣΕ ΚΥΡΙΤΣΗ: ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ MARFIN ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ

Υπάρχει, άραγε, όριο στο θράσος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ; Προφανώς όχι, τονίζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος, μιλώντας στην ΕΡΤ, σχετικά με τη μετατροπή κακουργημάτων (κατασκευή και κατοχή μολότοφ) σε πλημμελήματα στον νέο ποινικό κώδικα, ανέφερε:

«Δεν ξέρω αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πρέπει να είναι πλημμέλημα, πάντως στα 30 και χρόνια που ήμουν δημοσιογράφος δεν θυμάμαι ποτέ κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ ή από κάτι αντίστοιχο. Ευτυχώς στις συγκρούσεις "στον δρόμο" που λέμε, στην Ελλάδα τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχαν τέτοιου είδους τραγικά περιστατικά».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με ανακοίνωσή του, υπογραμμίζει: «Υπάρχει, άραγε, όριο στο θράσος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ; Προφανώς όχι», προσθέτοντας:

«Το μόνο που απομένει στον κ. Κυρίτση είναι να πει στις οικογένειες των θυμάτων της Marfin ότι οι άνθρωποί τους πέθαναν από βραχυκύκλωμα. Μόνο ντροπή».

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ