Skip to main content

ΝΔ σε Μαξίμου για Μάνδρα: Όταν δίνεις υποσχέσεις πρέπει να τις τηρείς

Η αξιωματική αντιπολίτευση απάντησε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία χαρακτηρίζει «στημένη» την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μάνδρα

Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ και την ανακοίνωσή του με την οποία χαρακτηρίζει «στημένη» την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μάνδρα.

Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει για την κυβέρνηση πως «θα καταλάβουν επιτέλους στο Μαξίμου πως όταν δίνεις υποσχέσεις πρέπει να τις τηρείς» ενώ μάλιστα στην ανακοίνωσή τους συμπεριλαμβάνουν εικόνες χαρτών από τη διαδρομή Μαξίμου και Περιφέρειας προς τη Μάνδρα «μήπως βρουν τον δρόμο οι Αλέξης Τσίπρας και Ρένα Δούρου που δεν έχουν αποτολμήσει ακόμη να επισκεφθούν την περιοχή μετά τη φονική πλημμύρα».

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της Πειραιώς αναφέρει:

«Αντί απάντησης στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που είχε το θράσος να σχολιάσει την τρίτη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Μάνδρα, η Νέα Δημοκρατία αποστέλλει στο κυβερνών κόμμα σημερινές φωτογραφίες της περιοχής, μήπως και καταλάβουν επιτέλους στο Μαξίμου πως όταν δίνεις υποσχέσεις πρέπει να τις τηρείς. 
 
Εσωκλείουμε επίσης και δύο χάρτες της διαδρομής από το Μαξίμου και την Περιφέρεια Αττικής μήπως βρουν επιτέλους τον δρόμο για την Μάνδρα οι κ.κ. Αλ. Τσίπρας και Ρένα Δούρου που δεν έχουν αποτολμήσει να επισκεφθούν τους κατοίκους ακόμη και 100 μέρες μετά τη φονική πλημμύρα».