Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
x

ΝΔ ΣΕ ΜΑΞΙΜΟΥ: Η 7ΗΜΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ

«Ο μηχανισμός λάσπης του κ. Τσίπρα που βάφτισε "13η σύνταξη" ένα προεκλογικό επίδομα, σήμερα έκανε μια πρωτοφανή γκάφα», τονίζει η Πειραιώς.

Για μια πρωτοφανή γκάφα του μηχανισμού λάσπης του Αλέξη Τσίπρα, κάνει λόγο σε ανακοίνωση-απάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου η Νέα Δημοκρατία.

Η Πειραιώς υπογραμμίζει δηκτικά πως το μόνο σημείο που δεν αποτελεί fake news στην ανακοίνωση της κυβέρνησης είναι ότι «ο λαός όντως θα μιλήσει στις 26 Μαΐου και θα στείλει σε μόνιμες διακοπές τον κουρασμένο κ. Τσίπρα».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης:

«Ο μηχανισμός λάσπης του κ. Τσίπρα που βάφτισε "13η σύνταξη" ένα προεκλογικό επίδομα, σήμερα έκανε μια πρωτοφανή γκάφα. Το Μαξίμου καταγγέλλει τον κ. Μητσοτάκη για μια επιχειρησιακή σύμβαση την οποία ενέκρινε το Υπουργείο της κ. Αχτσιόγλου(!), η οποία προβλέπει την επταήμερη λειτουργία της εταιρείας "Παπαστράτος” και όχι βέβαια την επταήμερη εργασία των υπαλλήλων της.
 
Και καλά έκανε η κ. Αχτσιόγλου, διότι με τη συμφωνία αυτή, στην οποία αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, οι εργαζόμενοι τελικά εργάζονται λιγότερες ώρες κάθε εβδομάδα, χωρίς να μειωθούν τα εισοδήματά τους που είναι πάνω από το μέσο όρο στον κλάδο τους.
 
Κατά τα λοιπά, το μόνο σημείο που δεν αποτελεί fake news στην ανακοίνωση του Μαξίμου είναι ότι ο λαός όντως θα μιλήσει στις 26 Μαΐου και θα στείλει σε μόνιμες διακοπές τον κουρασμένο κ. Τσίπρα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ