Skip to main content

ΝΔ: Στα Νέα Μουδανιά ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος

Συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά, ενώ βρέθηκε κοντά στους τοπικούς παραγωγούς και τους ανθρώπους της αγοράς.

Τέσσερα σημαντικά ζητήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των δράσεων του δήμου Νέας Προποντίδας συζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας, Γρηγόρης Τάσιος, με τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά, κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο, στα Νέα Μουδανιά, τον πρώτο σταθμό της προεκλογικής του περιοδείας.

Το θέμα της προσβασιμότητας σε μνημεία και αξιοθέατα της περιοχής, όπως για παράδειγμα το Σπήλαιο των Πετραλώνων, που απαιτεί νέες οδικές συνδέσεις, η ανάγκη για τη δημιουργία προαστιακού σιδηρόδρομου που θα συνδέει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης με τα Νέα Μουδανιά, το Φράγμα Χαβρία και η ανάγκη το δίκτυο που θα δημιουργηθεί να περάσει από τον δήμο Νέας Προποντίδας και τέλος η δυνατότητα που δίνει ο ορισμός του αιγιαλού προκειμένου να προχωρήσουν μια σειρά έργων, όπως αυτά για τη διάβρωση των ακτών, αλλά και οι αναπλάσεις του παραλιακού μετώπου, τέθηκαν επί τάπητος κατά τη συζήτηση.

Ο κ. Καρράς χαιρέτισε την υποψηφιότητα του κ. Τάσιου, ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε να ενημερωθεί διεξοδικά για όλα τα θέματα που απασχολούν τον δήμο Νέας Προποντίδας και επηρεάζουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Ο Γρηγόρης Τάσιος επισκέφθηκε επίσης τη λαϊκή αγορά των Νέων Μουδανιών και συνομίλησε με μικρούς, τοπικούς παραγωγούς, οι οποίοι του περιέγραψαν την ασφυκτική κατάσταση στην οποία βρίσκονται εξαιτίας της υπερφορολόγησης. Του ζήτησαν δε, εφόσον εκλεγεί, να αγωνιστεί για την στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής και να βρεθεί δίπλα στον μικρό παραγωγό.

Ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ περπάτησε τέλος και στους εμπορικούς δρόμους των Νέων Μουδανιών, όπου άκουσε τα παράπονα των καταστηματαρχών για την κατάσταση της αγοράς. Όπως του μετέφεραν οι έμποροι, ο τζίρος των καταστημάτων στην περιοχή έχει υποχωρήσει τα τελευταία χρόνια κατά 70%, η αγοραστική δύναμη του κόσμου έχει συρρικνωθεί και οι επαγγελματίες καταβάλλουν υπερπροσπάθεια για να επιβιώσουν.

Οι επόμενοι σταθμοί της σημερινής περιοδείας του κ. Τάσιου είναι οι εξής: Άγιος Παντελεήμων στις 18:00, Νέα Τένεδος στις 18:45, Ζωγράφου στις 19:30, Διονυσίου στις 20:30 και Νέα Τρίγλια στις 21:15.