Skip to main content

ΝΔ: Στόχος υπερδιπλάσιος κόσμος στο λιμάνι σε σχέση με ΣΥΡΙΖΑ

Από απόψε ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη. Καραμανλής, Σαμαράς και Μεϊμαράκης στην αυριανή συγκέντρωση. Γενικός συναγερμός στη ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Γενικός συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Δημοκρατία εν όψει της αυριανής κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης για τις ευρωεκλογές στην πρώτη προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το παρών μάλιστα στην εκδήλωση θα δώσουν όλοι οι τελευταίοι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ στην πρώτη σειρά θα είναι όλα τα σημαίνοντα στελέχη του κόμματος, η Ντόρα Μπακογιάννη και πολλοί βουλευτές από τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, όπως και μεγάλο μέρος των υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Ήδη με sms, βουλευτές, υποψήφιοι βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη του κομματικού μηχανισμού στέλνουν προσκλήσεις και μηνύματα συμμετοχής στην αυριανή εκδήλωση, ώστε να γίνει η μέγιστη δυνατή κινητοποίηση.

Χτες πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, με τη διευρυμένη σύνθεσή της, όπου έδωσαν το παρών όλοι οι βουλευτές Α' και Β' Θεσσαλονίκης, εκτός της κ. Έλενας Ράπτη. Η συνεδρίαση έγινε υπό τον Νικήτα Κακλαμάνη και σε πολύ καλό κλίμα. Συζητήθηκαν θέματα κινητοποίησης του κόσμου, με στόχο, όπως ειπώθηκε η ομιλία Μητσοτάκη να συγκεντρώσει υπερδιπλάσιο κόσμο σε σχέση με τη χτεσινή του κ. Τσίπρα. Το μόνο πρόβλημα που διαπιστώθηκε αφορούσε στις παράλληλες εκδηλώσεις που γίνονται από υποψήφιους στις δημοτικές εκλογές, που δεν επιτρέπει σε πολύ κόσμο από τις γύρω περιοχές να είναι παρόντες. Ωστόσο, θα γίνει προσπάθεια για να δοθεί η δυνατότητα και σ' αυτούς να παραστούν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι από απόψε στη Θεσσαλονίκη, καθώς θα διανυκτερεύσει, μετά την ομιλία του στη Φλώρινα. Αύριο το πρωί αναμένεται να συναντηθεί με τον επίσημο «γαλάζιο» υποψήφιο για τον δήμο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο, και να έχει συναντήσεις και με άλλα στελέχη.