Skip to main content

ΝΔ: Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης για τις χθεσινές καταστροφές

Η ανοχή που επιδεικνύεται είναι απολύτως συνειδητή και έχει αποθρασύνει τις γνωστές συμμορίες, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς

Οι ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και του Αρχηγού της Αστυνομίας είναι τεράστιες, υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της για τα χθεσινά επεισόδια και τις καταστροφές που προκλήθηκαν στο περιθώριο των πορειών στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

«Κατεστραμμένα κτήρια, λεηλασίες, σπασμένες βιτρίνες, καμένα αυτοκίνητα, εικόνες μιας ρημαγμένης πόλης. Όλα αυτά δεν μπορούν πια να θεωρούνται τυχαία», αναφέρει η Πειραιώς, προσθέτοντας ότι «η ανοχή που επιδεικνύεται είναι απολύτως συνειδητή και έχει αποθρασύνει τις γνωστές συμμορίες που συμπεριφέρονται πια σαν να έχουν το ακαταδίωκτο».

Η ΝΔ κάνει λόγο για εξόφθαλμο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύσει μέσω αυτών των ομάδων την επόμενη κυβέρνηση. «Το σχέδιο αυτό δεν θα περάσει. Σε κάθε πολίτη που αγανακτεί με αυτήν την κατάντια το επαναλαμβάνουμε όσο πιο καθαρά γίνεται: Με την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η ανοχή στα φαινόμενα αυτά θα είναι μηδενική», καταλήγει.