Skip to main content

ΝΔ Θεσσαλονίκης: Δεν θα προσκαλέσουμε τον Τσίπρα σε εγκαίνια με μουσαμάδες

Στην αντεπίθεση περνά η Διοικούσα Επιρτροπή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα για τα έργα στην πόλη.

Αιχμές στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα αφήνει η διοκούσα επιτροπή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, μετά τα λεγόμενα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη χθεσινή ομιλία του στην πόλη, όπου έκανε λόγο για πληγές που μετράει η Θεσσαλονίκη εδώ και δύο χρόνια.

«Ποιος όλα αυτά; Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ:  Που ο Υπουργός του έταζε στους Δημάρχους της Θεσσαλονίκης ότι θα τους κάνει εταίρους στον κρατικοποιημένο ΟΑΣΘ, τον οποίο φαλίρισε.  Που ο πρώην Πρόεδρος του Μετρό, παζάρευε τούνελ και σταθμούς (δήθεν) με τους Δημάρχους της Δυτικής Θεσσαλονίκης, χωρίς να υπάρχουν σχέδια κατασκευών, χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς καν να προβλεφθεί είσοδος του μετροπόντικα», λέει μεταξύ άλλων η Διοικούσα κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα για «εθισμό στο ψέμα».

Μάλιστα προτείνει καρτερικότητα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντα πως «και θα ψηφίσει για την καινούργια Περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, και τα πέλματα θα δει να στηρίζουν δρόμους, και το Λιμάνι να συνδέεται με το οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο, και το παιδικό Νοσοκομείο στο Φίλυρο θα δει να κτίζεται, και τη διαμόρφωση στη Δυτική είσοδο - Λαχαναγορά θα τη δει τελειωμένη και όχι όπως την άφησε - ανέπαφη όσον καιρό κυβερνούσε. Kαι φυσικά θα προσκληθεί σε πραγματικά εγκαίνια του Μετρό και όχι σε μουσαμάδες και photoshop!!!  Και ας βάζουν εμπόδια στην ανάπλαση της ΔΕΘ, στο ξεκόλλημα των έργων του Μετρό και σε κάθε προοπτική ανάπτυξης... ».