Skip to main content

ΝΔ Θεσσαλονίκης: Δυναμικά κοντά στην υποψηφιότητα Ταχιάου

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας της πόλης παρέστη και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Με θέματα προγραμματισμού πολιτικής δράσης ασχολήθηκε κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, στην οποία παρέστη και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη στήριξη του κόμματος, Νίκος Ταχιάος.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι οργανώσεις της ΝΔ της πόλης δήλωσαν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του κ. Ταχιάου και εξέφρασαν την απόφασή τους να σταθούν δυναμικά κοντά του.

«Η μεγάλη και επείγουσα, για τον λαό μας, νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές πλησιάζει, και έρχεται όλο και πιο κοντά με τις επιμέρους τοπικές και περιφερειακές στρατηγικές νίκες του λαού μας. Στην Κεντρική Μακεδονία και στον δήμο Θεσσαλονίκης οι πολίτες έχουν πλέον επιλογές Νίκης» σχολιάζει η ανακοίνωση.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ενημερώθηκαν, παράλληλα, για το Συνέδριο του κόμματος και για τις δραστηριότητες των Επιτροπών: Πόρων και Διαφάνειας, Ετεροδημοτών και Εκλογικών Αντιπροσώπων.