Skip to main content

ΝΔ Θεσσαλονίκης: Έκκληση στις γυναίκες για στήριξη Ταχιάου

Αν όλες οι εκλογές γίνουν μαζί θα χρειαστούν 2.000 εκλογικοί αντιπρόσωποι! Τι ειπώθηκε στην ευρεία συνάντηση των γυναικών της ΝΔ.

Πολύ μεγάλη προσέλευση και προφανώς επιτυχία είχε η αποψινή εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης για τις γυναίκες. Στην έδρα της Διοικούσας Επιτροπής, στη Μιχαήλ Καλού 6 συγκεντρώθηκαν περίπου 120 γυναίκες μέλη του κόμματος, ενώ αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν η προώθηση της υποψηφιότητας του Νίκου Ταχιάου για τον δήμο Θεσσαλονίκης και η στελέχωση του ψηφοδελτίου του.

Μάλιστα, ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε για τη Θεσσαλονίκη, την υποψηφιότητά του και το όραμά του για την πόλη επί περίπου 40 λεπτά.

Τη συζήτηση άνοιξε η αναπληρώτρια διευθύντρια της Διοικούσας, Αναστασία Ασπρούτσου, ενώ το λόγο πήραν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Τάσος Σπηλιόπουλος, ο οποίος εξήρε την υποψηφιότητα Ταχιάου και δήλωσε την ανάγκη για συστράτευση στο πλευρό του, προκειμένου ο δήμος Θεσσαλονίκης να περάσει στα χέρια ενός ανθρώπου που αγαπά και γνωρίζει την πόλη και κάλεσε τις γυναίκες να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο Ταχιάου.

Ο ίδιος ο κ. Ταχιάος είπε ότι αν είναι δυνατό θα ήθελε να έχει ποσοστό 60% γυναικών στον συνδυασμό του. Αναφέρθηκε μάλιστα στη μεγάλη εκδήλωση που προγραμματίζει για τις 6 Μαρτίου στην Αποθήκη του Μύλου, όπου θα ανακοινώσει πολύ μεγάλο μέρος των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του, όπως είχε γράψει νωρίτερα σήμερα η Voria.gr.


Μίλησαν επίσης ο διευθυντής της Διοικούσας, Θεόδωρος Καλλίτσης, ο Θεόδωρος Καράογλου και ο Κώστας Γκιουλέκας, ενώ ο Σταύρος Καλαφάτης απουσίαζε δικαιολογημένα αφού ήταν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όμως ανακοινώθηκε η παρουσία της συζύγου του και καταχειροκροτήθηκε. Παρέμβαση έκανε και η υποψήφια βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Βίκυ Νάκου, η οποία υποστήριξε ένθερμα την υποψηφιότητα Ταχιάου.

Λίγα ειπώθηκαν και για τους άλλους δήμους, με έμφαση στη στήριξη της υποψηφιότητας του Ηλία Ζάχαρη στο δήμο Νεάπολης – Συκεών.

Ιδιαίτερη σημασία είχε η τοποθέτηση του κ. Σπηλιόπουλου για την ανάγκη να ενεργοποιηθούν όλα τα στελέχη του κόμματος, για τη συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού των εκλογικών αντιπροσώπων, καθώς όπως είπε αν όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις γίνουν μαζί θα χρειαστούν περίπου 2.000 άτομα...