Skip to main content

ΝΔ Θεσσαλονίκης: Μήνυμα για την επόμενη μέρα με υπενθύμιση το... δημοψήφισμα

«Σήμερα, έχουμε ένα σαφές πρόγραμμα που ακολουθείται με χρονοδιαγράμματα και αποτελέσματα και παρά την πρωτοφανή κρίση», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για το 3ο μνημόνιο και το δημοψήφισμα του 2015 άσκησε η διοικούσα επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Όπως επισημαίνεται «δημοψήφισμα 27 Ιουνίου 2015, πριν από έξι χρόνια: Ο κ. A. Τσίπρας δήλωνε πως σήμερα, όλες και όλοι μαζί, γράψαμε μια λαμπρή σελίδα στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία, ενώ για τον κ. Ν. Παπά πως "ξημερώνει μια όμορφη μέρα"».

Η ανακοίνωση συνεχίζει τονίζοντας πως «στην πραγματικότητα ζούσαμε μία μακρά νύκτα: Ένα αχρείαστο 3ο μνημόνιο, κλειστές τράπεζες, ουρές στα ΑΤΜ για ανάληψη του 20άρικου, γενική κατάψυξη της οικονομικής δραστηριότητας, 50 μήνες capital controls και ήθη ΣΥΡΙΖΑ στα οικονομικά: Δείχνει το κομπιουτεράκι του κ. Τσακαλώτου ότι κάτι υπολείπεται; No problem, βάζουμε φόρους και εισφορές! Δεν το καλύψαμε γιατί συνεχίζεται η κακοδιαχείριση; Ξανά φόροι κι εισφορές. Πάει και η μεσαία τάξη, πάνε και όλα!!! Αυτή ήταν για τον ΣΥΡΙΖΑ... η λαμπρή σελίδα στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία».

Στο ίδιο κλίμα, αναφέρεται πως «σήμερα, έχουμε ένα σαφές πρόγραμμα που ακολουθείται με χρονοδιαγράμματα και αποτελέσματα. Παρόλη την πρωτοφανή κρίση, οι αντιξοότητες αντιμετωπίζονται και η χώρα δυναμώνει από αυτές. Έτσι όπως έμαθε ιστορικά η Ελλάδα, έτσι όπως ανδρειώθηκε αυτός ο λαός: Να χαλυβδώνεται από τις δυσκολίες. Να βγαίνει δυνατότερος. Να κάνει την Ελλάδα καλύτερη».