Skip to main content

ΝΔ Θεσσαλονίκης: Στοχοποιούνται οι βουλευτές και τα στελέχη μας

Ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την τελευταία επίθεση στο γραφείο της βουλευτή της ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης, Άννας Ευθυμίου

Ανάρτηση για τις επιθέσεις που δέχονται τα γραφεία και επαγγελματικοί χώροι βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε πριν από λίγο στα social media η τοπική κομματική οργάνωση.

Αφορμή το τελευταίο επεισόδιο με την επίθεση με μπογιές στο γραφείο της βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, Άννας Ευθυμίου, ενώ έχουν προηγηθεί ανάλογες επιθέσεις στα γραφεία σχεδόν όλων των βουλευτών εντός πολεοδομικού συγκροτήματος.

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

«Πέταξαν λοιπόν μπογιές στο γραφείο της Βουλευτή Θεσσαλονίκης, κας Άννας Ευθυμίου.

Πριν από λίγον καιρό είχαν προσπαθήσει να βάλουν φωτιά στο σπίτι του πρώην Βουλευτή και Υπουργού κου Δημήτρη Σταμάτη, πρωτύτερα στο γραφείο του Στράτου Σιμόπουλου, της Έλενας Ράπτη, του Καλαφάτη, του Γκιουλέκα, ολονών... Ακόμη και επαγγελματικοί χώροι ή σπίτια στελεχών της Νέα Δημοκρατίας, όπως της Μελίνας Δεμερτζοπούλου, της Νατάσας Ασπρούτσου, και πάει λέγοντας, έχουν στοχοποιηθεί.

Και λοιπόν;

Τί;

Περιμένουν να τους αγαπήσει έτσι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης ή να φοβηθεί κανείς;

Πιστεύουν δηλαδή ότι οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, ο καθένας στην πόλη, θα ανεχτεί τη διατάραξη της ζωής του από το κλείσιμο των δρόμων, με την τρομοκράτηση;

Πιστεύουν ότι θα δεχτεί ο Θεσσαλονικιός το μπάχαλο, υπό το φόβο του τραμπουκισμού;

Πιστεύουν ότι θα καταλάβουν την πόλη;

Τι λέτε;».