Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020
x

ΝΔ: ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΑΠΟ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Οι σημερινές αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν περίτρανα ότι το Μαξίμου και σε αυτό το θέμα είπε συνειδητά ψέματα, τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

Απαντήσεις σε καίρια θέματα αναφορικά με την προσγείωση κυβερνητικού αεροσκάφους από τη Βενεζουέλα ζητάει η Νέα Δημοκρατία από την κυβέρνηση σε ανακοίνωση που δημοσίευσε σήμερα. 

«Οι σημερινές αποκαλύψεις του "Πρώτου Θέματος" και του "Ελεύθερου Τύπου" για το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας που προσγειώθηκε στην Αθήνα, επιβεβαιώνουν περίτρανα ότι το Μαξίμου και σε αυτό το θέμα είπε συνειδητά ψέματα. Η κυβέρνηση Τσίπρα απέκρυψε ότι υπήρξε επίσημο αίτημα στο ελληνικό ΥΠΕΞ να διατεθεί αίθουσα VIP στο αεροδρόμιο για την άφιξη του Υπουργού Εξωτερικών της Βενεζουέλας, γεγονός που καθιστά φαιδρούς τους πρώτους ισχυρισμούς της περί προγραμματισμένου ανεφοδιασμού του αεροσκάφους. Ως εκ τούτου, το Μαξίμου οφείλει πλέον συγκεκριμένες απαντήσεις: 

  • Τι είναι άραγε αυτό που συνδέει την κυβέρνηση Τσίπρα με το καθεστώς Μαδούρο για να σπάσει το εμπάργκο που έχει επιβάλει η Ε.Ε. σε όλα αεροσκάφη της Βενεζουέλας;
  • Έχει προσγειωθεί και άλλη φορά μέσα στο 2019 το συγκεκριμένο αεροσκάφος στο Ελευθέριος Βενιζέλος και αν ναι για ποιον λόγο;
  • Είναι αλήθεια ότι την επίμαχη μέρα και άλλο αεροσκάφος από τη Βενεζουέλα πέρασε από το FIR της Ελλάδας;», σημείωσε η ΝΔ. 

Μάλιστα, τόνισε καταλήγοντας ότι δεν θα κουραστεί να ρωτά το Μαξίμου μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ