Skip to main content

ΝΔ: Το ΠΑΣΟΚ θέλει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, ζητώντας και πάλι η εξεταστική επιτροπή για την οικονομία να ξεκινήσει από το 1981 και να φτάσει μέχρι σήμερα.
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ζητώντας και πάλι η εξεταστική επιτροπή για την οικονομία να ξεκινήσει από το 1981 και να φτάσει μέχρι σήμερα.

«Ο κ. Παπανδρέου θέλει Εξεταστική για την οικονομία, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τα δικά του, για να κρύψει όσα δεν συμφέρουν το ΠΑΣΟΚ και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις βαρύτατες ευθύνες που φέρει ο ίδιος και οι υπουργοί του για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα σήμερα», σημείωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

«Η Νέα Δημοκρατία ξεκαθαρίζει για μία ακόμη φορά: Θέλουμε να διερευνηθούν όλα όσα αφορούν την Ελληνική Οικονομία, από το 1981 μέχρι και σήμερα, για να μάθει επιτέλους ο Ελληνικός Λαός, μεταξύ των άλλων, γιατί- και κάτω από ποιες συνθήκες- οδηγήθηκε η χώρα από τον σημερινό Πρωθυπουργό στην τριμερή επιτήρηση», πρόσθεσε.