Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
x

ΝΔ: ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Στο σχόλιό της για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει πως «δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε τις προσλήψεις στο Δημόσιο».

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία τη σημερινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, τονίζοντας πως «οι πολίτες έχουν πια συνειδητοποιήσει πόσο κόστισαν στην χώρα μας τα "go back madame merkel" και τα "θα σκίσω τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο"».

«Επιβεβαιώθηκε πλέον και δια στόματος του κ. Τσίπρα ότι με τον κ. Καμμένο συνεχίζουν να κοροϊδεύουν σε πλήρη συνεννόηση τους πολίτες» αναφέρει η ανακοίνωση της Πειραιώς και συνεχίζει: «Είναι πράγματι εντυπωσιακό ότι ο πρωθυπουργός αποκάλυψε... χαλαρά ότι ο κ. Καμμένος, αφού καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, θα συνεχίσει να τον στηρίζει για να μην χάσουν για λίγους ακόμη μήνες τις καρέκλες τους».
 
«Κατά τα άλλα ουδεμία έκπληξη προκαλεί πια ότι ο κ. Τσίπρας δεν ντρέπεται να λέει τόσα ψέματα δημοσίως. Δεν άκουσε ποτέ τον Παύλο Πολάκη να προαναγγέλλει φυλακίσεις, δεν είδε τον Πάνο Καμμένο να κατηγορεί τον Νίκο Κοτζιά ότι χρηματίζεται από τον Τζωρτζ Σόρρος, ενώ διέψευσε ότι η κ. Αχτσιόγλου έκανε έφεση για να μην δοθούν τα αναδρομικά στους συνταξιούχους» προσθέτει η ανακοίνωση.
 
«Προανήγγειλε όμως δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο. Δεν έχει νόημα να τις σχολιάσουμε. Οι πολίτες έχουν πια συνειδητοποιήσει πόσο κόστισαν στην χώρα μας τα "go back madame merkel" και τα "θα σκίσω τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο". Καλό βράδυ κ. Τσίπρα» καταλήγει η ΝΔ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ