Skip to main content

«Ναι» από Αυγενάκη σε συνάντηση με την FIFA και την UEFA

Αποδέχθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού να συναντηθεί με τη FIFA και την UEFA - Αναλυτικά ολόκληρο το κείμενο της επιστολής του.

Με απαντητική επιστολή του προς τις FIFA/UEFA, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αποδέχθηκε το αίτημά τους για συνάντηση εργασίας μεταξύ εκπροσώπων, με θέματα που άπτονται των νόμων και των υποχρεώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η συνάντηση θα καθοριστεί εντός του διημέρου (30-31 Μαΐου) που πρότειναν οι διεθνείς αρχές.

Διαβάστε: Η FIFA και η UEFA ζητούν με επιστολή τους συνάντηση με τον Αυγενάκη

 Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής του κ. Αυγενάκη:

«Σε απάντηση της από 12/05/2022 επιστολής σας, την οποία παραλάβαμε το απόγευμα της 13/05/2022, ευχαριστούμε και εμείς εσάς για τη στενή και συνεχή συνεργασία μεταξύ του Υφυπουργείου Αθλητισμού και των FIFA/UEFA, προκειμένου να αντιμετωπιστούν σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Ως προς το αίτημά σας να διεξαχθεί συνάντηση εργασίας στην Αθήνα των εκπροσώπων σας, με εκπροσώπους του Υφυπουργείου, για θέματα που άπτονται των ελληνικών νόμων και των υποχρεώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, επιβεβαιώνουμε τη διαθεσιμότητά μας για τις 30-31 Μαΐου, όπως προτείνετε.

Είστε πάντοτε καλοδεχούμενοι, όπως γνωρίζετε, προκειμένου συνεργαζόμενοι να προωθούμε την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου».