Skip to main content

«Ναι» σε μετεκλογικές συνεργασίες λέει ο Μάκης Κυριζίδης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις περιοδείες του και εμφανίστηκε αισιόδοξος στον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Συνεχίζει την αυτόνομη πορεία του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης, ο οποίος συνεχίζει να πραγματοποιεί περιοδείες και επισκέψεις.

Ο κ. Κυριζίδης σε συνάντηση με δημοσιογράφους εμφανίστηκε αισιόδοξος στον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Χαρακτήρισε κομματικές υποψηφιότητες αυτές των Ταχιάου, Ορφανού και Νοτοπούλου. Όπως είπε χαρακτηριστικά εκπροσωπούν το παλιό, εκτιμώντας ότι πρέπει να βγουν νέες δυνάμεις για να εκπροσωπήσουν την πόλη. «Με φθαρμένα υλικά δεν μπορούμε να συζητάμε για το 2027, πρέπει να βγουν νέες δυνάμεις», τόνισε.

Αναφερόμενος μάλιστα στην κ. Νοτοπούλου σημείωσε ότι αν και είναι νέα, είναι παιδί του κομματικού σωλήνα.

Δήλωσε ανοιχτός σε μετεκλογικές συνεργασίες- τις οποίες χαρακτήρισε μονόδρομο-με όλους και όχι μόνο με όσους προέρχονται από τη ΝΔ. «Θα συνεργαζόμουν με όλους ακόμα και με την κ. Νοτοπούλου», σημείωσε.

Εκτίμησε ότι ο κόσμος δεν έχει ασχοληθεί ακόμα με τις εκλογές, σημειώνοντας πως αυτό μπορεί να γίνει από Φεβρουάριο.

Ο κ. Κυριζίδης αναμένεται να παρουσιάσει το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου και σχεδόν το σύνολο του προγράμματος στο τέλος Ιανουαρίου.