Skip to main content

Ναι στην ιατρική κάνναβη, όχι στην αλλαγή φύλου, λένε οι Θεσσαλονικείς

Η πλειονότητα των ερωτηθέντων, στη δημοσκόπηση της Interview σε ποσοστό 78% συμφωνεί με την χρήση ιατρικής κάνναβης. Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Το καπιταλιστικό σύστημα επιλέγουν οι 8 στους 10 Έλληνες σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Interview για λογαριασμό της εκπομπής Focus Press του τηλεοπτικού σταθμού ATLAS TV Κεντρικής  Μακεδονίας.

Στην ίδια έρευνα οι 44 στους 100 πολίτες θεωρούν πετυχημένο το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, ενώ ποσοστό 39% έχει αντίθετη άποψη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η απάντηση στην ερώτηση για την χρήση ιατρικής κάνναβης, καθώς η πλειονότητα των ερωτηθέντων σε ποσοστό 78% συμφωνεί. Αντίθετοι, ωστόσο εμφανίζονται στο θέμα της αλλαγής φύλου με τους 73 στους 100 να διαφωνούν με τη νομοθετική  πρωτοβουλία της κυβέρνησης.

Συντριπτική είναι η πλειοψηφία εκείνων που συμφωνούν με το δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού. Τα αναλυτικά στοιχεία της έρευνας θα παρουσιάσει η εκπομπή focus press στην τηλεόραση atlas tv την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στις 15.00     

Η έρευνα διενεργήθηκε τηλεφωνικά και με τη μέθοδο web (εφαρμογή cawi) σε δείγμα 605 ατόμων στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, στο διάστημα 23 Οκτωβρίου – 31 Οκτωβρίου 2017.