Skip to main content

«Ναι στη Θεσσαλονίκη»: Το μήνυμα της Αγγελικής Κανούλα για τη Γυναίκα

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα συναντήθηκε με γυναίκες της πόλης τιμώντας την Ημέρα της Γυναίκας.

Με το σύνθημα «Γυναικεία ματιά στην εξωστρέφεια» υποδέχτηκε σήμερα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη» Αγγελική Κανούλα γυναίκες της πόλης, «γυναίκες-μητέρες,γυναίκες-εργαζόμενες, γυναίκες-επιχειρηματίες».

Ο δυναμισμός και η κατοχύρωση ισότιμης αντιμετώπισης ανδρών και γυναικών στον επαγγελματικό στίβο αποτέλεσαν το κύριο χαρακτηριστικό συζήτησης στη σημερινή εκδήλωση.

«Είναι χρέος όλων μας να ενισχύσουμε τη συμμετοχή των γυναικών σε όλους τους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας», είπε η κ. Κανούλα.

Το «παρών» έδωσαν εκτός από τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, και η μητέρα του Λιλίκα Ζέρβα, «γυναίκα που στο πρόσωπό της αντικατοπτρίζεται ο δυναμισμός,ο πολιτισμός, ως αδελφή της αείμνηστης Αλίκης Τέλλογλου» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.



Εκτενής αναφορά έγινε και στο θέμα του εθελοντισμού καθώς πολλές κυρίες που παρευρέθησαν απέσπασαν εγκωμιαστικό λόγο για την αθόρυβη φιλανθρωπική τους δράση.

Με δύο ακόμη σύνθηματα σχετικά με τον εθελοντισμό και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού έκλεισε η συνάντηση από την κ. Κανούλα, «εθελοντισμός και ανθρωπιά όχι μόνο από αυτούς που έχουν τα πολλά, αλλά και από εμάς τους υπόλοιπους που έχουμε τα λίγα», καθώς επίσης και «πρόληψη, η καλύτερη θεραπεία» αφιερώνοντας την εκδήλωση στη μνήμη της μητέρας της που πρόωρα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 χρόνων από τον καρκίνο του μαστού.