Skip to main content

«Ναι στη Θεσσαλονίκη»: Ο Ζέρβας δεν έπαιξε το παιχνίδι του Μπουτάρη

Το 2019 δεν είναι 2006 και κανείς μας, ιδιαίτερα αν έχει διοικήσει, δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τοτέμ, λέει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Ικανοποίηση εκφράζουν στο επιτελείο του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τη στρατηγική επιλογή που έκαναν εδώ και μήνες να μην εμπλακούν και να μην παίξουν το, όπως το χαρακτηρίζουν, επικοινωνιακό παιχνίδι του Γιάννη Μπουτάρη.

Όπως έχει ξεκαθαρίσει ο ίδιος ο κ. Ζέρβας «σέβομαι και τιμώ τον Γιάννη Μπουτάρη, το έργο του ως δήμαρχος αλλά και το πρόσωπό τού. Εργαστήκαμε μαζί, διαφωνήσαμε αλλά πάντα θα τον εκτιμώ. Από εκεί και πέρα όμως επιτρέψτε μου να πω πως η ζωή συνεχίζεται. Το 2019 δεν είναι 2006 και κανείς μας, ιδιαίτερα αν έχει διοικήσει, δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τοτέμ».

Αφορμή για το σχόλιο ήταν η παρουσία και οι δηλώσεις του κ. Μπουτάρη στην εκδήλωση της παράταξης του κ. Λεκάκη και οι αντιδράσεις που προκάλεσε στην πλευρά Βούγια. Στο επιτελείο του κ. Ζέρβα και την παράταξη «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» έλεγαν χαρακτηριστικά: «Ο κυρ Γιάννης έχει στηρίξει του πάντες και τα πάντα. Ήθελε να συνεχίσει η Πρωτοβουλία, ''κρέμασε'' την κ. Γούλα, συνάντησε σε καλό κλίμα τον κ. Ταχιάο, στήριξε αρχικά την κ. Νοτοπούλου, εκφράστηκε θετικά για τον Σπύρο Βούγια, θα ήθελε να δει τον κ. Ορφανό στο θώκο και τελικά είδε στον κ. Λεκάκη τους συνεχιστές του. Όποιος περνούσε έξω από το δημαρχείο αποσπούσε την ευχή και την στήριξή του και μία υποσχετική για το δαχτυλίδι. Ποιος δεν ενεπλάκη σε αυτό το γαϊτανάκι; Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος μάλιστα δεν έτρεξε να εισπράξει δημοσιότητα από μια συνάντηση με τον δήμαρχο, παρότι τού ζητήθηκε τέτοια και ακόμα εκκρεμεί. Όπως λέει και ο ίδιος, δεν νιώθει ετερόφωτος ούτε την ανάγκη να τον μιμηθεί».