Skip to main content

Νέα αναμνηστικά του Ναδάλ σε δημοπρασία για τον κορωνοϊό

Ο Ισπανός σταρ του τένις προσέφερε το t-shirt του από το περσινό Roland Garros με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μάχη ενάντια στον ιό.

Το πείραμα είχε απόλυτη επιτυχία και ο Ράφα Ναδάλ συνεχίζει την προσπάθεια. Ο Ισπανός σταρ του τένις προσέφερε το t-shirt του από το περσινό Roland Garros στη δημοπρασία που διοργανώνει η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας (ACB) για να συγκεντρώσει χρήματα για τα νοσοκομεία και πωλήθηκε για περισσότερα από 20.000 ευρώ! Πριν μερικές μέρες η ACB ξεκίνησε μια δημοπρασία, με αντικείμενα μεγάλων αθλητών της Ισπανίας που δωρίθηκαν με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Το πολυτιμότερο αντικείμενο, με πολύ μεγάλη διαφορά, αποδείχτηκε πως ήταν το μπλουζάκι του Ναδάλ, με το οποίο κατέκτησε το Roland Garros το 2019. Το υπογεγραμμένο t-shirt, πωλήθηκε για 20.500 ευρώ και το δεύτερο ακριβότερο αντικείμενο, όπως ορίστηκε από τη δημοπρασία, αγοράστηκε για 6.000 ευρώ. Μετά την επιτυχία αυτή ο Ναδάλ σκοπεύει να προσφέρει για αγορά και άλλα αναμνηστικά από τις μεγάλες επιτυχίες του στα διεθνή τουρνουά. Μέχρι χθες συγκεντρώθηκε το ποσό των 193.000 ευρώ, όπως ανακοινώθηκε από την ABC.