Skip to main content

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Έως 35 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με αστάθεια το απόγευμα και πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως της βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 37 και τοπικά τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Καλοκαιρία θα επικρατεί σε Μακεδονία και Θράκη, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Ο υδράργυρος θα δείξει από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου, τοπικά έως 37 βαθμούς (σημ: στην Θράκη, η μέγιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα φυσούν βόρειοι-βορειοανατολικοί, εντάσεως 4 με 5 μποφόρ . Ο υδράργυρος θα δείξει από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου (σημ: στις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).