Skip to main content

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις αναμένονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες αναμένονται για σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και τοπικές βροχές το μεσημέρι και απόγεμα αναμένονται κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo.gr, τοπικές νεφώσεις αναμένονται στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και από το μεσημέρι σε όλα τα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο. Πρόσκαιρες Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι στην Ανατολική Μακεδονία και στα ορεινά ηπειρωτικά όπου υπάρχει πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 4 έως 19, στην Ήπειρο από 4 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 19, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 19, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη από 6 έως 18 και στα Δωδεκάνησα από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στο Βόρειο Ιόνιο από το μεσημέρι 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει μικρή πιθανότητα ασθενών πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.