Skip to main content

Νέα αντιπαράθεση για την οικονομία

Ο Κ. Καραμανλής μίλησε σε αποδήμους των Βρυξελλών και ο Γ. Παπανδρέου επισκέφθηκε υποκατάστημα ΙΚΑ. Στο Μενίδι μίλησε ο Παπαρήγα

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ ότι «μοιράζει ακάλυπτες υποσχέσεις», οι οποίες ανεφαρμόζονταν θα οδηγούσαν θα κόστιζαν πάνω από 10 δισ. ευρώ, εξαπέλυσεο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από τις Βρυξέλλες, όπου μίλησε σεΈλληνες της διασποράς λίγο πριν μεταβεί στη Σύνοδο Κορυφής τωνΕυρωπαίων ηγετών.

Ο κ. Καραμανλής υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ υπονοεί πως θα καταφύγει σεδανεισμό, αποσιωπώντας, ωστόσο τους κινδύνους που θα έφερνε η διόγκωσητου χρέους. «Σε αυτές τις εκλογές, η επιλογή είναι ανάμεσα στην αλήθειακαι το λαϊκισμό, στην υπευθυνότητα και στην ανευθυνότητα, στοπραγματικό σχέδιο εξόδου από την κρίση και σε εξωπραγματικέςυποσχέσεις. Η ΝΔ είναι η παράταξη των υπεύθυνων επιλογών» συμπλήρωσε.

Ο Κ. Καραμανλής άσκησε κριτική στο ΠΑΣΟΚ για το σχέδιο συμμετοχής των ομογενών στις εκλογές λέγοντας ότι «ενώ επί τηςαρχής δήλωναν σύμφωνοι, τελικά υποχώρησαν. Δεσμεύομαι ότι τη μάχη αυτή,δεν θα την εγκαταλείψω. Θα συνεχίσω την προσπάθεια μέχρις ότου να γίνειπραγματικότητα το δίκαιο αίτημά σας», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο Γ. Παπανδρέου
Ένα βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα για όλους υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου, μετά την επίσκεψή του στη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής του ΙΚΑ την Πέμπτη.
«Στις 5 Οκτωβρίου βάζουμε τέλος στην παρακμή του δημόσιου ασφαλιστικού αυστήματος», δήλωσε κ. Παπανδρέου, τονίζοντας ότι «χαριστικές ρυθμίσεις για τις τράπεζες, κακοδιαχείριση, σπατάλη, διαφθορά, έλλειψη μηχανογράφησης, έχουν βάλει το ΙΚΑ στο κόκκινο».


Η Αλέκα Παπαρήγα
Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ «πρόδωσαν όχι μόνο τα λαϊκά στρώματα, αλλά φέρουν και δραματική ευθύνη γιατί σκοτώνουν την ελπίδα» δήλωσε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός της στο Μενίδι.

 

Business Story
Off