Skip to main content

Νέα αποκάλυψη Γιώργου Σαββίδη για τη χωρητικότητα της «Νέας Τούμπας»

Ο αριθμός που... ανακοίνωσε - Μένει να φανεί εάν ο στόχος των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ για νέο γήπεδο με περισσότερες από 40.000 θέσεις θα είναι εφικτός

Ο κύβος -φαίνεται πως- ερρίφθη για τη χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ: η λεγόμενη «Νέα Τούμπα» θα διαθέτει 41.926 θέσεις. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη σημερινή ανάρτηση του μέλους του ΔΣ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Γιώργου Σαββίδη, που επανέρχεται στο ζήτημα μετά τη χθεσινή του... προειδοποίηση.

Ο Γ. Σαββίδης ανάρτησε μία εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου αναγράφεται μόνον ένας αριθμός, το 41.926, ωστόσο όλοι αντιλαμβάνονται πως ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρεται στον αριθμό των θέσεων του ανακατασκευασμένου γηπέδου. Το νούμερο αυτό είναι συμβολικό για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, καθώς ξεκινά με τον αριθμό 4, της θύρας των φανατικών στην Τούμπα, και τα τέσσερα επόμενα ψηφία «αποκαλύπτουν» το έτος ίδρυσης του Συλλόγου, δηλαδή 1926.

Να σημειωθεί ότι χθες, επίσης, ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου στο επίκεντρο, μεταξύ άλλων ζητημάτων, βρέθηκε και το πρότζεκτ «Νέα Τούμπα».

Μένει, βέβαια, να φανεί εάν ο στόχος των ιθυνόντων του Δικεφάλου του Βορρά για γήπεδο με περισσότερες από 40.000 θέσεις θα είναι εφικτός. Σήμερα, η Τούμπα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει κάτι λιγότερο από 28.000 φιλάθλους...