Skip to main content

Νέα ασφαλιστικά- επενδυτικά προϊόντα από την Attica Bank

Η Attica Bank θέτει προς διάθεση το «Capital Invest» σε συνδυασμό με το «Attica Capital Invest» με προνομιακό επιτόκιο έως 0,65%.

Η Attica Bank ανακοινώνει ότι θέτει προς διάθεση το Ασφαλιστικό Επενδυτικό προϊόν «Capital Invest» της Interamerican σε συνδυασμό με τη νέα Προθεσμιακή Κατάθεση «Attica Capital Invest» με προνομιακό επιτόκιο έως 0,65%, μεγιστοποιώντας, όπως επισημαίνει, το όφελος για τους πελάτες της.

Με την κίνηση αυτή, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Attica Bank συνδυάζει τα οφέλη ενός προγράμματος ασφάλισης ζωής συνδεδεμένο με επενδύσεις (Unit Linked), με τα πλεονεκτήματα των προθεσμιακών καταθέσεων. Ο συνδυασμός των προϊόντων προσφέρεται μέσω κατανομής του αρχικού κεφαλαίου σε ποσοστό 10%, 20% ή 30% στο Unit Linked προϊόν «Capital Invest» και του υπολοίπου στην προθεσμιακή κατάθεση «Attica Capital Invest».

Με τον συνδυασμό αυτό, αναφέρει η εταιρεία, επιτυγχάνεται:

Προοπτική απόδοσης της επένδυσης μέσω Αμοιβαίων Κεφαλαίων κορυφαίων διαχειριστών του κόσμου καλύπτοντας όλα τα επενδυτικά προφίλ των πελατών
Ασφαλιστική κάλυψη Ζωής κατά τη διάρκεια της επένδυσης
Προνομιακό επιτόκιο έως 0,65% στην προθεσμιακή κατάθεση τρίμηνης, εξάμηνης ή δωδεκάμηνης διάρκειας

Ενημερωθείτε αναλυτικά στο δίκτυο καταστημάτων της Attica Bank, στο www.atticabank.gr  και στο τηλεφωνικό κέντρο στο τηλέφωνο 210-3669000 και 210-3669600.