Skip to main content

Νέα περιστατικά αστυνομικής βίας καταγγέλλουν πολίτες - Δείτε βίντεο

Μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Νέα Σμύρνη, πολίτες δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα περιστατικά με αστυνομική βία.

Αστυνομική βία κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και τον άγριο ξυλοδαρμό αστυνομικού από κουκουλοφόρους καταγγέλλουν πολίτες τις τελευταίες ώρες, δημοσιεύοντας παράλληλα στα social media σχετικά βίντεο.

Σε ένα από αυτά διακρίνονται αστυνομικοί να μπαίνουν σε κατάστημα, να χτυπούν έναν νεαρό και στη συνέχεια να τον βγάζουν έξω στο πεζοδρόμιο συνεχίζοντας τα χτυπήματα.



Ένα άλλο βίντεο δείχνει δικυκλιστές αστυνομικούς να επιτίθενται σε μία κοπέλα.



Κάμερα τηλεοπτικού σταθμού κατέγραψε ένα ακόμη περιστατικό βίας σε βάρος κοπέλας. Στη διάρκεια των επεισοδίων στην περιοχή η νεαρή κοπέλα πλησιάζει τους αστυνομικούς και τους ζητά εξηγήσεις για τον ξυλοδαρμό ενός από τους προσαχθέντες. Οι αστυνομικοί την πλησιάζουν και προσπαθούν να την απομακρύνουν με σπρωξιές. Όταν εκείνη επιμένει και ρωτά να μάθεις τους λόγους για τους οποίους ξυλοκοπείται ο νεαρός ένας αστυνομικός την πλησιάζει και την χαστουκίζει ενώ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, την εξυβρίζει χυδαία.