Skip to main content

Νέα χορηγική συνεργασία για την ΚΑΕ Άρης με την Prince Oliver

Ο «Αυτοκράτορας» ήρθε σε συμφωνία με τη γνωστή εταιρεία ένδυσης για να αποτελέσει τον επίσημο προμηθευτή πολιτικού ιματισμού της ομάδας.

Σε συμφωνία με την Prince Oliver για να αποτελέσει τον επίσημo προμηθευτή πολιτικού ιματισμού της ομάδας για τη σεζόν 2019-20 ήρθε η ΚΑΕ Άρης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, «μέσω της συνεργασίας θα καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας σε πολιτικό ιματισμό ενώ και οι φίλαθλοι θα λάβουν σειρά προνομίων και παροχών».

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της γνωστής εταιρείας ένδυσης, κ. Παντελής Περιβολάρης δήλωσε: «Το καλύτερο κοστούμι, το κοστούμι της Prince Oliver έρχεται στον Άρη. Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, προχωρήσαμε σε αυτή τη συμφωνία για την πολιτική ένδυση της ιστορικής και ιδιαιτέρως αγαπητής για τους Έλληνες και όχι μόνο φίλους του μπάσκετ, ομάδας».

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και χορηγιών της ομάδας μας κ. Κανέλλης Παρταλίδης, δήλωσε: «Υποδεχόμαστε στην Αυτοκρατορία, ένα από τα κορυφαία Ελληνικά Fashion Brands! H Prince Oliver από σήμερα είναι μέρος της οικογένειας του Άρης και θα επιμελείται την Επίσημη πολιτική ενδυμασία της ομάδας μας! Ο Άρης στο πλαίσιο της νέας εποχής, αναβαθμίζει την εικόνα του σε όλα τα επίπεδα! Η συνεργασία με την Prince Oliver, είναι ένα ακόμα δείγμα πως ο Άρης αρχίζει να ανακτά και την εμπορική αξιοπιστία του. Η αναγνώριση της προσπάθειάς μας από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες, είναι κινητήριος δύναμη για να συνεχίσουμε εξίσου δημιουργικά και δυναμικά!».