Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αποκλεισμοί δρόμων αύριο από ιδιοκτήτες σχολών οδηγών

Οι κινητοποιήσεις τους ξεκίνησαν την Παρασκευή και θα κορυφωθούν αύριο Δευτέρα «μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά» τους.

Με αποκλεισμούς δρόμων θα συνεχίσουν αύριο Δευτέρα τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες σχολών οδηγών της Θεσσαλονίκης, που εδώ και τρεις ημέρες παραμένουν διαμαρτυρόμενοι έξω από το νέο κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην παλιά δυτική είσοδο Θεσσαλονίκης.

Η κινητοποίηση, που πραγματοποιείται με αίτημα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τις εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης, ξεκίνησε την Παρασκευή και συνέχιστηκε το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Ελλάδος (ΟΕΥΟΕ).

Αύριο, στις 8:30, θα μεταβεί στην Περιφέρεια όλος ο όγκος των επαγγελματικών τους οχημάτων και θα αρχίσουν οι αποκλεισμοί δρόμων. Οι ιδιοκτήτες δηλώνουν «έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα αιτήματά μας».

«Θα παραμείνουμε στο σημείο έως ότου ικανοποιηθούν», ξεκαθαρίζει η Ομοσπονδία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Κινητοποίηση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  από 16.11.2018 και συνεχίζουμε

Ενημερώνουμε ότι υστέρα από 3 ημέρες παραμένουμε στο σημείο της κινητοποίησης το οποίο είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρ όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Το σώμα εκπαιδευτών αποφάσισε ότι αύριο Δευτέρα 19 Νοέμβριου 2018 και ώρα 8.30 θα μεταβούν στην Περιφέρεια όλος ο όγκος των επαγγελματικών μας οχημάτων και πλέον θα περάσουμε σε αποκλεισμούς δρόμων.

Η κοροϊδία εναντίον του κλάδου μας και των συμπολιτών μας πρέπει να τελειώσει και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.

Δηλώνουμε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα αιτήματα μας. Ο λόγος της κινητοποίησης είναι η άμεση έναρξη των πρακτικών εξετάσεων. Θα παραμείνουμε στο σημείο έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας.

Η κινητοποίηση λαμβάνει χώρα στο νέο κτήριο της Περιφέρειας στην οδό 26ης Οκτωβρίου 64. Η κινητοποίηση έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 16.11.2018 7:30».