Skip to main content

Νέα διαμαρτυρία για τον δρόμο καρμανιόλα στη Θέρμη

Η διαμαρτυρία πραγματοποιείται μετά το θανατηφόρο δυστύχημα την προηγούμενη εβδομάδα, όπου αυτοκίνητο παρέσυρε 50χρονο πεζό, ο οποίος κατέληξε.

Σε νέο αποκλεισμό στη διασταύρωση των οδών Κουγιάμη με Αθανασίου Διάκου, στη Θέρμη, θα προχωρήσουν αύριο στις 8 το πρωί κάτοικοι της περιοχής, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα τροχαία που σημειώνονται στο σημείο.

Η διαμαρτυρία πραγματοποιείται μετά το θανατηφόρο δυστύχημα την προηγούμενη εβδομάδα, όπου αυτοκίνητο παρέσυρε 50χρονο πεζό, ο οποίος κατέληξε λίγο αργότερα.

Οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι γιατί ο δρόμος έχει μετατραπεί σε «καρμανιόλα»  με τους οδηγούς να αναπτύσσουν πολύ μεγάλες ταχύτητες, σε ένα σημείο όπου υπάρχουν πεζοί, ακόμα και νυχτερινές ώρες.

Η συγκεκριμένη περιοχή είναι η επέκταση του οικισμού της Θέρμης και έχει προβλήματα υποδομών, με συνέπεια ο συγκεκριμένος δρόμος, λόγω της ευθύτητας του να προσφέρεται σε ασυνείδητους οδηγούς να αναπτύξουν υπερβολικά υψηλές ταχύητες.

Όπως τόνισε στη Voria.gr ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, έγιναν δύο κυκλικοί κόμβοι που θα κόψουν την ταχύτητα και στο τεχνικό πρόγραμμα υπάρχουν άλλοι δύο κόμβοι που θα κατασκευαστούν σε μήκος 1,5 χιλιομέτρου, έτσι ανά 200 μέτρα οι οδηγοί θα αναγκάζονται να σταματούν και δεν θα μπορούν να τρέξουν. Διαβάστε εδώ.

.