Skip to main content

Νέα διεθνής βράβευση για τον όμιλο Μασούτη

Σε ειδική τελετή παρέλαβε το βραβείο ο διευθυντής Μάρκετινγκ του ομίλου κ. Χαράλαμπος Πέτρου παρέλαβε σε ειδική τελετή από τον οργανισμό ACTUALIDAD το βραβείο «The Leader In Prestige And Quality 2009
Μετά από την επιβράβευση με 6 Διεθνή Βραβεία ο Όμιλος Μασούτη βραβεύτηκε πρόσφατα με το βραβείο «The Leader In Prestige And Quality 2009» από τον διεθνή Ισπανικό οργανισμό ACTUALIDAD.

Το βραβείο παρέλαβε από τον διευθυντή της ACTUALIDAD κ. Luis Abello, ο διευθυντής marketing του Ομίλου Μασούτη κ. Χαράλαμπος Πέτρου σε τελετή δεξίωσης που παρατέθηκε στην Αθήνα στο DIVANI CARAVEL HOTEL.
Η δυναμική πορεία του Ομίλου μέχρι σήμερα, τον έχει κατατάξει στις πρώτες θέσεις του λιανεμπορίου σε πανελλαδικό επίπεδο, τονίζει ο κ. Πέτρου σε σχετική ανακοίνωση του ομίλου.

Με 34 χρόνια προσφοράς στον Έλληνα καταναλωτή, ο όμιλος Μασούτη φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτηση προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων. Μέσα από ένα δίκτυο 206 καταστημάτων με γεωγραφική διασπορά και κάλυψη σε όλη την Βόρεια Ελλάδα από Ορεστιάδα μέχρι Καστοριά και νοτιότερα μέχρι το Βόλο.

Ο Όμιλος Μασούτη έχει πάρει πιστοποίηση για  την εφαρμογή  συστήματος διαχείρισης ασφάλειας  τροφίμων HACCP σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ  ΕΝ  ISO 22000:2005 (ημ. έκδοσης 18-7-2007). Επίσης ο Όμιλος έχει πιστοποιηθεί για την εφαρμογή   συστήματος ΗACCP  για την αποθήκευση & λιανική πώληση των τροφίμων σύμφωνα  με τις Γενικές  Αρχές Υγιεινής των τροφίμων & τις  απαιτήσεις του  Codex  Alimentarius (ημ. έκδοσης 18-10-2006).