Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021
x

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ή ΟΧΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

Το κυβερνών κόμμα εξαπολύει πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα καλύπτοντας απόλυτα τον κ. Πολάκη».

Επίθεση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του βουλευτή του, Παύλου Πολάκη, εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

 Συγκεκριμένα το κυβερνών κόμμα αναφέρει στην ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα καλύπτοντας απόλυτα τον κ. Πολάκη. Καλούμε τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, ο οποίος επίσης τον κάλυψε χθες στη Βουλή, να απαντήσει ξεκάθαρα: Συστήνουν στους κάτω των 60 να μην εμβολιάζονται ή λέει ανοησίες ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας; Εκφράζει ή όχι ο κ. Πολάκης την επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ; Όσο συνεχίσει να κρύβεται ο κ. Τσίπρας, υιοθετεί τη δημόσια σύσταση Πολάκη να μην εμβολιάζονται οι κάτω των 60 επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ότι Τσίπρας = Πολάκης και ότι οι Έλληνες είχαν άγιο στις 7 Ιουλίου του 2019!»

Υπενθυμίζεται πως μια μέρα μετά τη δημόσια αντιπαράθεση που είχε με τη Νέα Δημοκρατία αναφορικά με το ζήτημα των εμβολιασμών, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας απάντησε σε φίλο του στο διαδίκτυο ότι δεν έχει εμβολιαστεί. «Οχι μέχρι στιγμής. Θα αποφασίσω τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, με βάση τις μεταλλάξεις και τις επιπλοκές τι και ποιο θα κάνω. Τώρα δεν έχει νόημα», απάντησε σε ερώτηση αναφορικά με το αν εμβολιάστηκε.

Σε σημερινή του ανάρτηση, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας απευθυνόμενος στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσο, σημείωσε τι θα έκανε αν ο ίδιος ήταν ήταν υπουργός, λέγοντας μεταξύ άλλων πως θα πρότεινε «τον εμβολιασμό μόνο των άνω των 60-65 ετών και των ευπαθών ομάδων, με πλήρη γνώση και ενημέρωση πως πρόκειται για εμβόλια που συνεχίζεται η φάση-3 της μελέτης τους».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ