Skip to main content

Καρφιά Μεϊμαράκη κατά ΕΡΤ για το debate - Ικανοποίηση στη ΝΔ

Ο Β.Μεϊμαράκης επιβεβαίωσε απόψε την υπεροχή του έναντι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τονίζουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Ήταν ένας καλός διάλογος και θα μπορούσε να επαναληφθεί, και αύριο και μεθαύριο για να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός, δήλωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και υπαινήχθη ότι η διοίκηση της ΕΡΤ υπέπεσε σε σφάλματα το πρωί αλλά και κατά την διάρκεια του ντιμπέιτ. Σε ερώτηση αν αναφέρεται στο πως έδειχνε ο σκηνοθέτης το ύψος του κ. Τσίπρα απάντησε: "Όχι μόνο. Στο διάλειμμα πάντως εγώ ενημέρωσα".

«Η ΕΡΤ απόψε έβγαλε νέο πρωθυπουργό»

Την «υπεροχή του έναντι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα», καθώς και «την πρωθυπουργικότητά του», επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σύμφωνα με κύκλους της Νέας Δημοκρατίας.

«Σήμερα η ΕΡΤ έβγαλε νέο πρωθυπουργό. Ο κ. Μεϊμαράκης στάθηκε όχι απλώς στο ύψος των περιστάσεων αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες, όχι μόνο των φίλων της Ν.Δ. αλλά και των αναποφάσιστων», σχολίαζαν οι ίδιοι κύκλοι.

«Σοβαρός εκεί που έπρεπε, μίλησε τεκμηριωμένα αλλά και με χιούμορ. Ένας νέος σύγχρονος αρχηγός που είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες της χώρας», ανέφεραν οι πηγές της Ν.Δ.