Skip to main content

Νέα Δημοκρατία: Θυμηδία από τον πανικό του Μαξίμου

Τι απαντά εκ νέου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο «γαϊτανάκι» δηλώσεων μετά τις δηλώσεις Μητσοτάκη περί συναλλαγών.

Σκωπτικό σχόλιο από τη Νέα Δημοκρατία  στο κείμενο του πρωθυπουργικού γραφείου νωρίτερα που συνεχίζει τη σημερινή κόντρα κυβέρνησης αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το Μαξίμου ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη νωρίτερα να κατονομάσει τους Ευρωπαίους ηγέτες που συμμετείχαν στα περί συναλλαγών με την ελληνική κυβέρνηση για το Σκοπιανό στην προσύνοδο του ΕΛΚ την ερχόμενη Κυριακή, με την Πειραιώς να καταλογίζει πανικό σε αυτό το αίτημα.

«Ο πανικός του Μαξίμου προκαλεί πλέον θυμηδία. Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζουν ήδη από την Κυριακή το βράδυ ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα παραστεί στη Σύνοδο του ΕΛΚ, λόγω του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ας μην ανησυχούν, ωστόσο, στο Μαξίμου. Μπορεί να μην παραστεί η Νέα Δημοκρατία στη Σύνοδο του ΕΛΚ, αλλά θα παραστεί το ΕΛΚ στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Και μάλιστα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Με τον υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν Μανφρεντ Βέμπερ και τον εκπρόσωπο της Κομισιόν και του κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μαργαρίτη Σχοινά», καταλήγει η ΝΔ,