Skip to main content

Νέα δωρεά του Ιβάν Σαββίδη στο ΑΧΕΠΑ εν μέσω κρίσης του κορωνοϊού

Κοντά στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ παραμένει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενισχύοντας το νοσηλευτικό ίδρυμα εν μέσω του κορωνοϊού.

Νέα ενίσχυση μέσω δωρεάς προσέφερε ο Ιβάν Σαββίδης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σε μια δύσκολη κατάσταση για τα νοσηλευτικά ιδρύματα κατά την επέλαση του κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δωρεά αποκαλύφθηκε όταν ένας φίλος του ΠΑΟΚ ζήτησε μέσω ενός δημόσιου μηνύματος στα social media τη συνδρομή της οικογένειας Σαββίδη για το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ καθώς η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Γιώργος Σαββίδης παρενέβη λέγοντας , έχουν γίνει ήδη κινήσεις ενίσχυσης του νοσοκομείου χωρίς να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς σε αυτές τις στιγμές είναι χρέος όλων των ανθρώπων να βοηθούν όπως και όπου μπορούν..

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Σαββίδη στηρίζει το ΑΧΕΠΑ καθώς έχει ενισχύσει στην Ωτορινολαρυγγολογική κλινική του νοσοκομείου με την αγορά καινούργιων μηχανημάτων ενώ ενισχύουν οικονομικά και την Παιδοογκολογική Πτέρυγα του ΑΧΕΠΑ, εκεί όπου παρέχεται φροντίδα σε περισσότερα από 200 παιδιά.