Skip to main content

Νέα επιχείρηση για ναρκωτικά σε ΑΠΘ και πλατεία Αγ. Γεωργίου

Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή πλατείας Αγίου Γεωργίου, ΑΠΘ αλλά και σε διάφορες περιοχές συνολικά 13 άτομα

Στη σύλληψη 13 ατόμων προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.

Τα άτομα συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο στο κέντρο αλλά και σε διάφορες περιοχές της πόλης και σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν στοχευμένη επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου και Α.Π.Θ. κατά την οποία συνέλαβαν οκτώ άτομα που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Επιπρόσθετα, βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, περιπολούντες αστυνομικοί ομάδων “Ζ” και ΔΙ.ΑΣ. κινούμενοι σε διάφορες περιοχές της πόλης, συνέλαβαν πέντε ακόμη άτομα για συναφή αδικήματα.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.