Skip to main content

Νέα επιχείρηση στην οδό Δωδεκανήσου: Γερανός σήκωσε ΙΧ (vid)

Γερανός νωρίς το πρωί σήκωσε τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα που ήταν στην οδό Δωδεκανήσου. Η νέα επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας

Νέα επιχείρηση κατά των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων στην οδό Δωδεκανήσου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν σήμερα Δημοτική Αστυνομία και Διεύθυνση Τροχαίας.

Έξι μήνες μετά την αρχική επιχείρηση τον περασμένο Σεπτέμβριο, με νέα εντολή του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρη Δαγκλή και μετά από συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, νωρίς το πρωί δημοτικοί αστυνομικοί και άντρες της Τροχαίας πραγματοποίησαν νέο σαφάρι ελέγχων ενάντια στην παράνομη στάθμευση.

Ένας γερανός από τη Διεύθυνση Τροχαίας σήκωσε τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα που ήταν επί της οδού Δωδεκανήσου, ενώ δικυκλιστές της Τροχαίας και δημοτικοί αστυνομικοί μοίρασαν κλήσεις.

«Από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα η Δωδεκανήσου αποτελεί ένα πετυχημένο μοντέλο δράσης των κοινών επιχειρήσεων της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας. Αρχές Μαρτίου και η Δωδεκάνησου παραμένει ανοιχτή καθ΄ όλο το μήκος της χωρίς να εφησυχάζουμε στιγμή καθόσον επιχειρούμε διαρκώς», τόνισε σε δηλώσεις του στη Voria.gr ο κ. Δαγκλής.

Διαβάστε: Γερανός σηκώνει διπλοπαρκαρισμένα στην οδό Δωδεκανήσου

Σημειώνεται ότι το πρόστιμο είναι 40 ευρώ και η αφαίρεση πινακίδας και άδειας κυκλοφορίας για 20 ημέρες.

Στόχος της δημοτικής αρχής όπως έχει υπογραμμιστεί από την αρχή, δεν είναι οι κλήσεις αλλά να υπάρξει ευταξία στην πόλη και να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων.