Skip to main content

Νέα επίθεση Πολάκη σε Πλεύρη για τα μονοκλωνικά: «Ζήτα συγγνώμη και παραιτήσου»

Νέα επίθεση στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, με αφορμή τη χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων σε ασθενή, εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης

Νέα επίθεση στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, με αφορμή τη χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων σε ασθενή, εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Παύλος Πολάκης ζητούσε με έντονο ύφος σε ανάρτησή του να χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα σε ασθενή που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Απαντώντας ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης εξήγησε ότι η αίτηση του για τα μονοκλωνικά είχε κριθεί θετικά, άφησε ωστόσο αιχμές για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Η αίτηση ασθενούς,που επικαλείται ο Πολακης,έχει κριθεί θετικά από την μόνη αρμόδια επιτροπή επειδή πληρούνται οι προϋποθέσεις. Στη χορήγηση μονοκλωνικών δεν χωρούν παρεμβάσεις,τραμπουκισμοί και φιλικές σχέσεις. Αυτά θα ήταν τα κριτήρια χορήγησης εάν παρέμενε υπουργός ο Πολακης», ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter ο υπουργός Υγείας», έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Πλεύρης.

Σε νέα ανάρτηση ωστόσο ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι χθες το απόγευμα η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη χορήγηση μονοκλωνικών δεν δεχόταν τον ασθενή παρά τις διαδοχικές προσπάθειες των γιατρών. Συνεχίζοντας σημείωσε: «Έδωσα το τηλέφωνο του Τσιόδρα στην κόρη του ασθενούς που είναι δήμαρχος Τήλου ,τον πήρε τηλέφωνο και ο Τσιόδρας της είπε ,χθες βράδυ πως το δικαιούται γιατί έχει «αλλάξει το πρωτόκολλο εδώ και δυο μέρες» και να κάνουν αίτηση οι γιατροί!!!.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΤΕΣ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΤΑΝ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ!!!».

Κλείνοντας ο Παύλος Πολάκης κάλεσε τον Θάνο Πλεύρη να παραιτηθεί.