Skip to main content

Νέα Γενική Διευθύντρια στην Ελληνική Τράπεζα

Νέα γενική διευθύντρια του δικτύου καταστημάτων της Ελληνικής Τράπεζας στην Ελλάδα διορίζεται η κ. Αικατερίνη Σιακαλλή, στο πλαίσιο του νέου στρατηγικού σχεδιασμού για αναδιάρθρωση των λειτουργιών του
Νέα γενική διευθύντρια του δικτύου καταστημάτων της Ελληνικής Τράπεζας στην Ελλάδα διορίζεται η κ. Αικατερίνη Σιακαλλή, στο πλαίσιο του νέου στρατηγικού σχεδιασμού για αναδιάρθρωση των λειτουργιών του δικτύου και των ριζικών διαρθρωτικών αλλαγών, που υλοποιούνται.

Στις δηλώσεις της, η κ. Σιακκαλλή ανέφερε ότι «στόχος μας είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί το έργο της Ελληνικής Τράπεζας στην Ελλάδα και να την οδηγήσουμε σε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη. Η ανάληψη της θέσης αυτής είναι μεγάλη τιμή για εμένα και ευελπιστώ, μέσω ομαδικού πνεύματος και συμμετοχικής πολιτικής, να συνεχίσουμε να παρέχουμε προστιθέμενη αξία και άριστη ποιότητα υπηρεσιών, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η κ. Σιακαλλή αναλαμβάνει από σήμερα τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της Ελληνικής Τράπεζας. Η κ. Σιακαλλή διετέλεσε διευθύντρια του κέντρου επιχειρήσεων Γλάδστωνος και Αναξαγόρα στη Λεμεσό, καθώς και του δικτύου καταστημάτων της Λάρνακας. Επίσης, κατείχε διάφορες θέσεις στην Ελληνική Τράπεζα ως επικεφαλής τμημάτων, υποδιευθύντρια στη διεύθυνση τομέα ιδιωτών στη Λευκωσία και στο κέντρο επιχειρήσεως Λεμεσού. Διετέλεσε καθηγήτρια Λογιστικής και Οικονομικών στο Intercollege Λεμεσού, το οποίο συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Indiana των ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ