Skip to main content

Νέα γερμανική επίθεση: «Οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι Έλληνες»

«Οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο από μία πρόσμειξη των φύλων που έχουν περάσει κατά καιρούς από τη χώρα, είτε ως κατακτητές είτε ως πρόσφυγες και μετανάστες», σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστ
Μετά τα  προσβλητικά δημοσιεύματα των γερμανικών εφημερίδων Bild και Focus,  σειρά έχει η γερμανική αμφισβήτηση στην έννοια της ελληνικότητας.

«Οι Έλληνες δεν κατάγονται από Έλληνες», τονίζει ο Γερμανός συντάκτης Αντρέας Κιλμπ, στο δημοσίευμα στην ιστοσελίδας της έγκριτης γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Όπως υποστηρίζει, οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο από μία πρόσμειξη των φύλων που έχουν περάσει κατά καιρούς από τη χώρα, είτε ως κατακτητές είτε ως πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο πολιτιστικός συντάκτης της γερμανικής εφημερίδας υποστηρίζει «χωρίς πολλά λόγια» ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο από αυτά που άφησαν πίσω τους οι Σλάβοι το 600 μ.Χ., οι Φράγκοι σταυροφόροι, οι Βούλγαροι, οι Σέρβοι, οι Καταλανοί, οι Οθωμανοί και τα αλβανικά φύλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι:«Ένας στους τέσσερις σημερινούς Έλληνες προέρχεται από τους πρόσφυγες, άλλοι τόσοι έχουν σλαβικές ή αλβανικές ρίζες, αλλά όλοι είναι ενωμένοι μπροστά στον κοινό εχθρό. Και ελλείψει των Τούρκων, ιδεώδης στόχος είναι τώρα οι Γερμανοί. Διότι στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου κατέλυσαν στη γενέτειρα του ευρωπαϊκού πολιτισμού με τρόπο που ακόμα και σήμερα κοκκινίζει κανείς από ντροπή».