Skip to main content

Νέα γκέλα με διαιτητικά παράπονα για τον Άρη στην Καλλιθέα (video)

Οι «κιτρινόμαυροι» φωνάζουν για το ακυρωθέν γκολ του Διαμαντόπουλου - Με δέκα παίκτες τελείωσαν την αναμέτρηση οι δύο ομάδες

Σε λευκή ισοπαλία έμεινε ο Άρης για δεύτερη σερί αναμέτρηση, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Καλλιθέα για την 20η αγωνιστική της Football League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Άρης παραμένει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 50 βαθμούς, με τον ΟΦΗ να ακολουθεί στη 2η θέση με 48 βαθμούς (κέρδισε 0-3 τον Αιγινιακό) και την Παναχαϊκή στην 3η θέση με 43 (αγωνίζεται αύριο εκτός έδρας με τον Εργοτέλη).

Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού ήταν καθόλα ανώτεροι από τους αντίστοιχους του Γιώργου Κορακάκη και φωνάζουν για τη φάση του 75΄ όταν ο Διαμαντόπουλος σκόραρε αλλά το γκολ του δεν μέτρησε λανθασμένα ως οφσάϊντ.

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς σκόραραν άλλες δύο φορές, αρχικά στο 19΄με τον Διαμαντόπουλο και μετέπειτα στο 31΄με τον Χαντί αλλά ακυρώθηκαν και αυτά ως οφσάϊντ. Στην καλύτερη τους ευκαιρία, στο 35΄η κεφαλιά του Πλατέλλα έπειτα από την προβολή του Σεζάι σταμάτησε στο δοκάρι του Θεοδωράκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες τελείωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες καθώς αρχικά για τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκε στο 86΄ο Μπούρμπος ενώ εν συνεχεία αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάκο.

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Ζεζάι, Χοτζάλι, Ντιακιτέ, Παπαγελλής, Καντέ, Μάκο, Παυλής (67΄Μίγγος), Γκέτσι (85΄Τζιτζικαλάκης), Ζυγκερίδης (54΄Τσατσόπουλος).

Άρης (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (46΄Μπούρμπος), Μουμίν, Παυλίδης, Πλατέλλας, Ντούνης (66΄Μιλούνοβιτς), Χαντί (74΄Μπαστακός), Διαμαντόπουλος.