Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 48ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΟΥΡΝΟ

Συνελήφθη στην Αττική ένας 48χρονος που προσπάθησε να ληστέψει δύο φορές τον ίδιο φούρνο - Κατηγορείται ότι έλαβε μέρος σε πέντε ληστείες- απόπειρες

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας κατά σύστημα ληστής στην Νέα Ιωνία, ο οποίος και συνελήφθη μετά από δυο απόπειρες ληστείας στον ίδιο φούρνο.

Συγκεκριμένα ο 48χρονος, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλεία να εισβάλει οπλισμένος με φλόμπερ σε αρτοποιείο της περιοχής και αφού απείλησε την υπάλληλο κατάφερε να αποσπάσει 250 ευρώ.

Ύστερα αποπειράθηκε να ληστέψει ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, όμως εκεί, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΣΚΑΙ, ο ιδιοκτήτης τον αφόπλισε πίανοντας την κάνη του όπλου, με τον ληστή να φεύγει άπραγος και με το κοντάκι στα χέρια.

Μάλιστα, την επόμενη κιόλας ημέρα με το κοντάκι στο ένα χέρι και με ένα μαχαίρι στο άλλο, εισέβαλλε ξανά στον φούρνο τον οποίο είχε ήδη ληστέψει. Η υπάλληλος ωστόσο τον κατάλαβε και άρχιζε να φωνάζει βοήθεια.

Λίγο αργότερα ο ληστής συνελήφθη έπειτα από αναζήτηση της ομάδας ΔΙΑΣ και οδηγήθηκε στο τμήμα Νέας Ιωνίας, ενώ σύμφωνα με τις αρχές έχει προκύψει ότι έλαβε μέρος σε 5 ληστείες και απόπειρες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ