Skip to main content

Νέα υπόθεση διακίνησης μεταναστών στη Θεσσαλονίκη - Τρεις συλλήψεις

Οι έξι αλλοδαποί στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων και είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό.

Στη σύλληψη τριών ατόμων που ενέχονται σε περίπτωση παράνομης διακίνησης μεταναστών προχώρησαν, χθες, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 54χρονη Ελληνίδα και δύο αλλοδαπούς ηλικίας 27 και 26 ετών (από τη Βουλγαρία και το Πακιστάν αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική ομάδα και παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Συγκεκριμένα, χθες τα ξημερώματα, στο χωριό Γερακαρού, εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό την 54χρονη και συνεπιβάτη τον 27χρονο, οι οποίοι μετέφεραν τρεις παράτυπους μετανάστες (από το Πακιστάν), που είχαν παραλάβει από αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Μόδι Θεσσαλονίκης με σκοπό την μεταφορά τους στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην ανωτέρω περιοχή εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 26χρονος συνεργός τους και επιπλέον τρεις παράτυποι μετανάστες (από το Πακιστάν).

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι, οι έξι αλλοδαποί στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων και είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Φωτογραφία αρχείου