Σάββατο 8 Αυγούστου 2020
x

ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ JYSK ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟ-ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 31 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα στα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργίας της.

Δύο νέα καταστήματα, σε Κοζάνη και Άλιμο, εγκαινιάζει την Πέμπτη 29 Αυγούστου η δανέζικη αλυσίδα με είδη σπιτιού και ύπνου JYSK, ενισχύοντας περαιτέρω το δίκτυό της, που φτάνει πλέον τα 31 καταστήματα στην Ελλάδα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έδειξε ο ιδρυτής της, Λαρς Λάρσεν στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας.

Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα στα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργίας της.

Ο Γιώργος Τσιρώνης, Retail Manager JYSK Ελλάδας, τονίζει αναφορικά με τα δύο νέα καταστήματα:«Οι πελάτες στα νέα μας καταστήματα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα, μαξιλάρια και λευκά είδη, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα επίπλων, ειδών διακόσμησης και άλλων προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένων για να καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού. Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία μας Click & Collect».

Φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ