Κυριακή 22 Μαΐου 2022
x

ΝΕΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΑΤΡΑΝΘΡΩΠΟ: ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ

Φέρεται να τους προσέφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις

Συντονισμένες προσπάθειες για επιβεβαίωση των καταγγελιών για βιασμούς καταβάλλουν οι εισαγγελικές αρχές σε σχέση με τον γνωστό άνθρωπο του θεάτρου, που έχει καταμηνυθεί για σεξουαλική κακοποίηση και βρίσκεται σε δικαστικό έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή», στο πλαίσιο των ερευνών που είναι σε πλήρη εξέλιξη, ένας ακόμα μάρτυρας κατέθεσε στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο που διενεργεί την έρευνα, στο πλαίσιο του εξονυχιστικού ελέγχου για το αδίκημα του βιασμού που κατήγγειλε χθες Παρασκευή 25χρονος που βρίσκεται στο εξωτερικό, δίδοντας σημαντικά στοιχεία για βιασμό από τον γνωστό θεατράνθρωπο, όταν ο καταγγέλλων ήταν 14 χρόνων.

Ο μάρτυρας τον οποίο ο καταγγέλλων είχε μνημονεύσει στη μήνυσή του, κατέθεσε σε καθεστώς άκρας μυστικότητας τη νύχτα της Παρασκευής προς τα ξημερώματα Σαββάτου, επιβεβαιώνοντας κρίσιμα στοιχεία των καταγγελιών του 25χρονου, χωρίς ωστόσο να επικαλείται ότι υπήρξε μάρτυρας του καταγγελλόμενου βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας που εξετάστηκε, μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη μαζί με 25χρονο σήμερα μηνυτή, κι άλλους συνομήλικούς τους. Εκεί, όπως αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, στην κατάθεσή του, ότι ο καταγγελλόμενος σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου, τους προσέφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

Ο νεαρός φέρεται να υποστήριξε ότι η παρέα έφυγε αμέσως από το σπίτι και ουδέποτε στο εξής είχε κάποια ενόχληση από τον καταγγελλόμενο. Ωστόσο, είναι σημαντικό ότι σχετικά με την επώνυμη καταγγελία περί βιασμού που έχει ήδη υποβληθεί και ερευνάται, θέτοντας σε ετοιμότητα τις εισαγγελικές αρχές, ο μάρτυρας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τη θεωρεί αληθή κρίνοντας από τη γενικότερη στάση που γνωστού θεατράνθρωπου, έτσι όπως ο ίδιος την εισέπραξε το βράδυ εκείνο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ