Skip to main content

Νέα κόντρα για τα φυλλάδια

Επανέρχεται η Ν.Δ. καταγγέλλοντας ότι τα φυλλάδια του ΠΑΣΟΚ περιέχουν διαφορετικές εξαγγελίες από αυτές που έκανε ο Γ. Παπανδρέου.
Νέα κόντρα για τα φυλλάδια του ΠΑΣΟΚ ξέσπασε σήμερα, καθώς η Ν.Δ. επιμένει στις καταγγελίες της ότι αυτά περιέχουν πολύ διαφορετικές εξαγγελίες από αυτές που κάνει στις ομιλίες του ο Γ. Παπανδρέου.

Κατά τη Ν.Δ. αυτό αποδεικνύει την πολιτική αναξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ. Απαντώντας ο Γ. Παπακωνσταντίνου κατήγγειλε την πραγματική όπως είπε αναξιοπιστία, που είναι η στάση της Ν.Δ. λίγο πριν την πτώση της. Όπως είπε χαρακτηριστικά απερχόμενος υφυπουργός μοίρασε σε φορείς και ιδρύματα της περιφέρειας του, μόνο σε μία ημέρα 100.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Γ. Κουμουσάκος κατηγόρησε για συνειδητή προσπάθεια παραπλάνησης του ελληνικού λαού τον Γ. Παπανδρέου.
 Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ επανήλθε στο θέμα με το φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ για τους δανειολήπτες, λέγοντας: "σας συνιστώ αυτό το φυλλάδιο να το κρατήσετε γιατί αποκτά συλλεκτική αξία, καθώς σήμερα το ΠΑΣΟΚ το απέσυρε μαζικά από τα προεκλογικά του περίπτερα".

Επίσης, πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος, σας συνιστώ να κρατήσετε και το άλλο φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το οποίο περιέχει την πρόταση για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων μέχρι το τέλος του 2009. Ο κ. Παπανδρέου είχε μιλήσει για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για ένα χρόνο. Πού είναι η αλήθεια; Ποιός λέει ψέμματα; Γνωρίζουν τι λένε;".

Συνεχίζοντας ο Γ.Κουμουτσάκος είπε ότι τα φυλλάδια για τους δανειολήπτες είναι σημερινά και ως απόδειξη χρησιμοποίησε ότι στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ, υπάρχει ανάρτηση με ημερομηνία 12 Σεπτεμβρίου του 2009. Επίσης, είπε ο κ. Κουμουτσάκος, τα φυλλάδια στο πίσω μέρος έχουν διεύθυνση Ιπποκράτους 22, που σημαίνει ότι εκδόθηκαν μετά την μετεγκατάσταση του ΠΑΣΟΚ, που έγινε πριν από μερικούς μήνες και σίγουρα όχι πριν από ένα χρόνο. Πρόσθεσε δε, ότι το θέμα δεν είναι τα φυλλάδια ή ο χρόνος έκδοσης, αλλά ότι η δήθεν εξειδικευμένη πρόταση του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται ψευδής. "Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρόγραμμα, αλλά μόνο προπαγάνδα", δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.